Om mig

Anna Hofmann heter jag och jag brinner för personlig utveckling med andlighet som grund.
Min mission är att hjälpa andra att komma tillbaka till balans och ett flöde för ett ökat välmående och ett mer medvetet liv.

Min egna bakgrund är ett liv där jag har valt varenda situation ut efter hur mycket jag kunde lära mig ut av den. Jag har alltid valt den ”svåra” vägen för att verkligen kunna förstå vad allting innebär.

Mitt kall kom 2018 och ledde mig till en utbildning inom shamansk healing och kastade mig på en resa som ofta kallas för ”Twin Flame”-resa. Allt inom allt så handlar det hela om ett uppvaknande och det är just det jag lär ut. Vägar till sig själv.

För att få ihop hela min historia så har jag en utbildning som kost- och näringsterapeut och örtterapeut, dvs naturmedicin som grund. Jag gillar att ha en helhetsbild, att kunna förstå saker i sin helhet och därmed kunna hjälpa och leda med helhet.

Mitt sätt att jobba baseras på shamanska verktyg, andliga personlighetsutvecklande verktyg, verktyg som har hjälpt mig specifikt på min twinflameresa, all min kunskap genom livet samt Human Design som ett verktyg för dig att själv kunna förstå din egna unika design bättre.

Ett självskapande liv i samarbete

Att leva enligt sina egna förutsättningar är nästan en konst nuförtiden. Tempot vi lever i och alla olika faktorer som vi behöver ta ställning till i det dagliga gör att vi ofta befinner oss mer i ett läge av att reagera på yttre faktorer än att vi faktiskt aktivt tar val och beslut och skapa ett självvalt liv utifrån våra innersta drömmar.

Jag brinner för att leda andra tillbaks till sin egna källa, den platsen där vi står i vår egna kraft. Där vi vet vem vi är och vad vi behöver och är bra för oss. En plats som gör det möjligt för oss att leva ett liv som känns rikt och uppfyllt.

Vägen dit kan se annorlunda ut för alla om man tittar på de yttre faktorerna såsom vilka motstånd som dyker upp, hinder och utmaningar. Men kartan som leder dig längs den vägen är samma för oss alla. Och den kartan ska jag lära dig att läsa och följa.

Genom shamanska tekniker, självkännedomsverktyg och personlighetsutvecklande samtal hjälper jag dig att följa en utmarkerad väg som ger dig alla nödvändiga förutsättningar att börja kunna lita på dina egna förmågor.

Mitt liv har varit präglat av medberoende, flykt från mig själv och beslut som jag inte tog för att de var bäst för mig utan andra. Jag jobbade för att andra skulle må bra, men var själv inte kapabel till att tillgodose mina egna behov. Jag var omedveten om vad min egna behov egentligen var.

Genom en djupgående resa längs min egna väg har jag kommit till min källa, min plats där jag står i min kraft.

Idag lever jag ett liv som jag älskar, för att jag älskar mig själv i full acceptans.

Loading